VR live seks cams

alicex-vr-adult-live-camsEen van de meest vooruitstrevende VR live seks cams website momenteel is AliceX.com. Naast exclusief contact en gebruiksgemak zijn op deze site ook de heetste camgirls van de business te vinden.

Het contact

Via jouw Android telefoon of tablet en een VR-headset kun je via een live chat berichten sturen naar een sexy cam-meid. Met een hoofdtelefoon is het zelfs mogelijk om met de camgirl te praten. Alle meiden zijn gekleed in verleidelijke lingerie maar het is aan jou of dit uiteraard aanblijft . Omdat je kijkt via een 360 graden streaming modus kun je alle bewegingen volgen. Dit is een hele andere manier dan de huidige 2d wijze. Het lijkt dan ook veel meer op het echte contact dat je met iemand het die tegenover je zit. Het voordeel van AliceX is dat je geen aparte software hoeft te downloaden om contact te krijgen met een sensueel geklede meid en hier persoonlijk en onbeperkt van te genieten.

alice_x_vr_cam_babes

De webcam babes

De webcam babes van Alice X lopen aardig uiteen als het gaat om uiterlijk. Er zijn blondines, roodharigen en brunettes maar ook qua postuur lijken de vrouwen niet op elkaar. De een is slank, de andere gespierd en weer een andere heeft een schitterend vrouwelijk postuur met mooie rondingen. Wat vast staat is dat het allemaal ontzettend mooie meiden zijn. Ook zijn alle webcam babes makkelijk aanspreekbaar en lekker flirterig om je een geslaagde VR live seks ervaring te geven. Uiteraard begint elk cam-gesprek met de lingerie maar uiteindelijk kunnen de uitdagende vragen en vieze woordjes over en weer leiden tot een privé-show.

24/7 VR live seks streaming

vr-live-seks-alicexDe lingerieshows die voor iedereen toegankelijk zijn beginnen vaak in de middag en gaan door tot in de nacht maar uiteraard zal als de populariteit van VR toeneemt het 24/7 live streaming worden. AliceX kenmerkt zich ook door een geweldige beeldkwaliteit is van en er is nauwelijks sprake van haperingen in de streaming. Hun website werkt met munten die je op de site kunt kopen. Met deze munten kun je de meiden verleiden om een privé-show te geven. Met een dergelijke show ben je gewaarborgd van exclusiviteit. Naast de privé-modus is er ook een een spion variant. Je kunt hier meekijken hoe anderen met een cam-meid omgaan. In deze modus heb je uiteraard geen invloed op wat de meiden doen. Momenteel zijn op hetzelfde moment vaak minimaal 3 meiden online.

Handleiding AliceX

Wil je chatten met een cambabe dan zal je eerst in het bezit moeten zijn van een VR headset. Doordat je via de browser werkt zijn de meeste VR headsets zijn geschikt voor deze aanbieder. De headsets die sowieso werken zijn de Oculus Rift, HTC Vive, Google Daydream, Samsung Gear VR, Google Cardboard en alle brillen die worden ondersteund door een smartphone. Wil je uitmuntende kwaliteit dan raden wij je de Oculus Rift of HTC Vive aan. Nadeel aan deze apparaten is dat ze erg prijzig zijn en je een computer moet hebben die hier compatible mee is. Heb je nog geen headset aan dan raden wij je een bril van Homido aan. Zij hebben verschillende brillen die vaak te verkrijgen zijn zo tussen de €40,- en €70,-. Deze brillen zij qua prijs kwaliteit verhouding het beste.

Inschrijven op de website

Nadat je een bril hebt uitgekozen, wordt het tijd om een inschrijving aan te maken. Voordeel aan deze website is dat je geen apps nodig hebt en niets hoeft te installeren. Je kunt dit simpel en eenvoudig doen, door op deze link van AliceX te klikken. Daarna klik je op de knop ‘Word gratis lid’, vult de gevraagde gegevens in en klikt op de knop ‘Nu toegang krijgen’. Op je ingevulde e-mailadres zal je een bevestigingsmail ontvangen. Op het moment dat je de mail ook daadwerkelijk bevestigd hebt, is je inschrijving een feit.

Gebruik maken van de website

Na het inschrijven kan je inloggen op de homepage met de door jouw gekozen inloggegevens. Je kan dit doen door op de knop ‘inloggen’ te klikken. Bovenaan de pagina zie je de webcamgirls staan die nu online zijn. Zit er geen geschikte voor je bij dan kan je naar onderen scrollen en zie je de agenda staan van de babes die de komende drie dagen zullen uitzenden. Heb jij een webcamgirl naar jouw wens gevonden dan installeer jij je VR headset en klikt op de betreffende webcamgirl. Haar chatroom wordt geopend en je kunt rechts bovenin op ‘Virtual Reality Betreden’ klikken om 3D beeld in 360 graden te krijgen. Wil je met haar praten via audio dan zal je ze moeten toestaan om gebruik te maken van je microfoon. Nadeel van deze website is dat smartphones van iPhone nog niet worden ondersteund. Smartphones van Android en Windows worden wel ondersteund. Wil je met haar typen dan kan je links onderin de pagina klikken op ‘Laat een reactie achter’ en hier je bericht typen.

Coins kopen om Privé te gaan

Is de webcambabe naar je zin dan kan je privé met haar gaan. Hier zal je coins voor nodig hebben. Deze kan je aanschaffen door op de menuknop (drie streepjes onder elkaar) te klikken. Daarna klik je op ‘Haal Coins’ en je wordt doorverwezen naar de betaalpagina. Je ziet nu 4 verschillende pakketten staan en klikt op je gewenste pakket en kan nu de gegevens van je creditcard invoeren. Helaas bieden zij nog geen andere betaalmethoden aan. Daarna klik je op ‘Nu betalen’ en je coins worden op je account bijgeschreven.

Privé cammen met webcambabe

Privé cammen met webcambabe op AliceXNu je in het bezit bent van coins, kan je gaan cammen. Dit kan je eenvoudig doen door het scherm van de gewenste webcambabe te openen en links bovenaan de pagina op ‘Openbaar te klikken’. Hier zie je drie verschillende menu’s staan. In de openbare zit je al. Daarnaast heb je de ‘privé-modus’ of de ‘exclusieve modus’. Bij de ‘privé modus’ kan jij met haar praten en neem je het voortouw in de chatroom. Wil je één op één met haar dan kies je voor ‘exclusieve modus’. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om mee te gluren als iemand anders in de ‘exclusieve modus’ zit. Het is dan niet mogelijk om met haar te praten of te chatten. Je klikt het gewenste menu aan en het chatten kan beginnen.